De huisstijl


Op de cover van dit magazine kon je het nieuwe logo van de Meander zien. De stuurgroep (waarin alle partners verenigd zijn) heeft samen met het nieuwe bestuur van de Meander voor dit ontwerp gekozen.

“golvend water”

Toelichting op het ontwerp
Wat kun je er allemaal uithalen?


  • In het woord Meander is een verbindend element toegevoegd, een patroon in de vorm van een krakeling, waardoor de e en a in elkaar overlopen. Dit patroon staat voor de versmelting van de diverse functies die straks (nog intensiever) gaan samenwerken. Het gebouw delen we namelijk met elkaar en dat nodigt uit tot nieuwe ontmoetingen. Met behulp van de programmaleider (zie pagina 4) worden er ook nieuwe activiteiten ontplooid.


  • De golf in de naam laat enerzijds de meanderende Dommel zien, die letterlijk achter het gebouw doorloopt. En staat voor het met elkaar meebewegen, door soms iets te delen wat je misschien in eerste instantie zelf niet zo had bedacht.


  • De laatste betekenis die we aan het beeldmerk kunnen aflezen is dat door het patroon je ook het dialect: Me ’n ander er uit kunt opmaken.


Kortom een veelzijdig ontwerp


"krakeling"

Nieuwe website in ontwikkeling


Naast het logo en de huisstijl werken we achter de schermen aan de nieuwe website. Hierop valt straks te lezen wat er allemaal te doen is in de Meander, wat er op de (menu)kaart staat, welke verenigingen je er kunt vinden en hoe je een ruimte kunt reserveren.


Voor de activiteiten wordt een koppeling gemaakt met BeleefSMG.nl een website die ruim een jaar in de ‘lucht’ is en waarop iedereen activiteiten kan toevoegen die in Sint-Michielsgestel plaatsvinden. De keuze voor deze koppeling is gemaakt zodat verenigingen of organisaties maar één keer hun gegevens voor een activiteit in hoeven te vullen. Vindt deze dan plaats in de Meander dan zie je het direct op MeanderSMG.nl staan. Wel zo handig.


Op www.meandersmg.nl is nu ook al nieuws te vinden.


Deel je activiteiten nu al via www.beleefSMG.nl

Heb je een activiteit die je graag met de gemeenschap wil delen? Kijk dan eens op www.beleefsmg.nl. Je kunt ondersteuning krijgen om te leren hoe het werkt via Bint Welzijn.